Planning & logistiek

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /www/initfour/chinaimport/ucic.nl/www/includes/menu.inc).

Communicatie met China
Doordat onze organisatie in China een vestiging heeft, onderscheidt U.C.I.C. zich van de concurrentie. We zijn in staat om direct met de fabrieken te communiceren, in de Chinese taal. Dit voorkomt misverstanden of vertragingen door communicatieproblemen. Ook levert het tijdsverschil met China (+ 6 uur) vaak problemen op, maar dit is bij ons niet het geval. Doordat onze collega’s in China werken zijn wij in staat om de gehele Chinese werkdag met fabrieken te communiceren en uw producties te managen.

Planning
Voordat wij aan een productie beginnen, wordt een zo scherp mogelijke planning opgesteld. Zowel in Nederland als onze collega’s in China, als de Chinese fabriek streeft er naar om deze planning te waarborgen. Aan de hand van sampletijden, productietijden, transport in China en de verscheping kunnen wij aan het begin van een productie al nauwkeurig aangeven wanneer u uw producten in Nederland kunt verwachten.

Informatievoorziening van uw productie
Met onze eigen communicatie- en content management systemen (CMS) wordt bij ons alle informatie omtrent uw productie vastgelegd en gearchiveerd. Wij hebben ten alle tijde de benodigde informatie beschikbaar, en houden zorgvuldig overzicht in de communicatie en documentuitwisseling.

Logistiek en verscheping
Alle distributie in China wordt door ons in kaart gebracht en gecontroleerd.
Met een eigen opslag in China en Nederland zijn uw producten altijd veilig, en  hebben wij de capaciteit om uw goederen (tijdelijk) in opslag te houden. Vanuit onze opslag regelen wij onze verschepingen, die via de haven van Rotterdam Nederland binnen komen. Wij verschepen zowel FCL 20FT, 40FT en 40FT HC als LCL. Ook vervoeren wij in geval van tijdsnood of het versturen
van samples via koeriersdiensten UPS, DHL, FEDEX en TNT .
 

Copyright United China Import Company bv. 2016. Nijverheidsweg 27 - 9482 WB Tynaarlo - The Netherlands +31(0)592 54 21 20   Algemene voorwaarden