Over ons

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /www/initfour/chinaimport/ucic.nl/www/includes/menu.inc).

U.C.I.C. is een productiepartner  die staat voor kennis, creativiteit en kwaliteit tegen de beste prijs. Wij nemen graag uw productie uit handen zodat u er geen omkijken meer naar heeft en uw kosten kunt reduceren.  Onze organisatie beschikt over meer dan tien jaar ervaring op het gebied van maatwerkproductie in China en we hebben in totaal negen medewerkers die allemaal gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied.
Bij het opstarten of ontwikkelen van nieuwe producties heeft u aan U.C.I.C. de perfecte en gespecialiseerde productiepartner.

Tynaarlo
In Nederland werken wij vanuit Tynaarlo. Dit is het hoofdkantoor en vanuit hier worden de producties aangestuurd.  Ons werkwijze is vrij uniek, vanuit een klein dorp bedienen we heel Nederland en zijn we toeleverancier van een aantal internationale bedrijven.  We zijn gespecialiseerd in diverse soorten metaal en kunststofproducten. We zijn altijd duidelijk over de te maken kosten. Zo  rekenen we bijvoorbeeld geen uurtarief bij het sourcen, en informeren u over de kosten van samples en transport, zodat u geen onverwachte facturen kunt verwachten.

China
Vanuit ons kantoor in China wordt uw productie tot in de puntjes gecoördineerd en gecontroleerd. Onze medewerkers, die zowel Nederlands, Chinees (Mandarijn en Kantonees) en Engels spreken, hebben een zeer uitgebreid netwerk van toeleveranciers. Wij zijn actief door heel China en hebben medewerkers in Guangzhou, Shenzhen en Lanzhou. Zo kunnen wij perfect voor u uitzoeken waar welke productie moet gaan plaatsvinden.

Communicatie
Met behulp van ons eigen ontwikkelde softwaresysteem kunnen wij zeer snel en gestructureerd communiceren en schakelen met onze Chinese medewerkers en fabrikanten. Ook kunnen onze klanten inloggen op ons systeem, om te communiceren en op de hoogte te  blijven van de ontwikkelingen van de productie en planning.

In ons systeem worden ook de specificaties, tekeningen en foto’s geupload. Op deze manier is ten aller tijde alle projectinformatie beschikbaar en voor hande.

Wij hebben zowel Chinese medewerkers in Nederland op kantoor als Nederlandse mensen in China op kantoor, waardoor communicatieproblemen en cultuurverschillen tot het verleden behoren.

Kortom;  U.C.I.C. is dé productiepartner voor maatwerk uit China!

Copyright United China Import Company bv. 2016. Nijverheidsweg 27 - 9482 WB Tynaarlo - The Netherlands +31(0)592 54 21 20   Algemene voorwaarden