Maatwerk projecten

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /www/initfour/chinaimport/ucic.nl/www/includes/menu.inc).


Naast op zichzelf staande producties, waarbij een enkel product wordt gefabriceerd, ontwikkelen wij ook complexe projecten. Om u een beeld te geven van onze grotere projecten, worden hieronder enkele geschetst.

KidCar
Op de markt van fietskarren is Kidcar een hoogvlieger. Met zijn doorontwikkelde onderdelen en luxe uitstraling  behoort de Eenzitter tot de buitencategorie. U.C.I.C. heeft Kidcar bijgestaan in de ontwikkeling, prototyping en productie van deze fietskar. Door een nauwe samenwerking tussen Kidcar en U.C.I.C. is het resultaat verbluffend: een stoere fietskar met een luxe uitstraling. U.C.I.C heeft alle aluminiumonderdelen en –buizen en alle staal en kunststofonderdelen geproduceerd.
Door een goede communicatie met de klant en een snelle feedback naar onze Chinese collega’s, konden er snel wijzigingen in de producten aangebracht worden. In deze ontwikkelfase heeft het daadkrachtig handelen en de goede organisatie voor veel voordelen gezorgd. Wanneer bij het testen bleek dat een onderdeel aangepast diende te worden, werd dit in enkele dagen geregeld en kon er op korte termijn opnieuw getest worden.
Een complex project als de Eenzitter vergt een goed overzicht. Door de stabiele informatie- en communicatie huishouding van U.C.I.C. hebben we dit kunnen waarborgen.
Ook voor andere fietskarren van Kidcar heeft U.C.I.C. meerdere , vaak specialistische, onderdelen geproduceerd.

Frusco Icecream / NIC Nederland
U.C.I.C. produceert al jarenlang voor één van de grootste softijsfabrikanten van Nederland diverse producten en een volledige softijs-lijn. Zowel de volledige grafische ontwikkeling als diverse ijstoebehoren en bijproducten worden door U.C.I.C. ontwikkeld, geproduceerd en geïmporteerd. Een breed scala aan materialen, productiemethoden, technieken, en bijproducten worden gebruikt en ingezet om perfecte producten te leveren. In 2017 komt het unieke concept Squeezy op de markt: softijs in een knijpzakje. Al deze producten zijn bij honderden verkooppunten (snackbars) in Nederland te bewonderen. 

Veldink
Veldink is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van moderne, eigentijdse kinderrolstoelen. U.C.I.C. levert al jaren onderdelen voor dit bedrijf. De onderdelen variëren van een simpele afstandsring tot een complex remsysteem. Meerdere technieken worden hierbij toegepast. Omdat iedere rolstoel uniek is wordt het geheel in Nederland afgemonteerd. Een perfecte mix van voordelig, kwalitatief goed inkopen in China, en een innovatieve en op maat gemaakte assemblage in Nederland, wat een kwalitatief topproduct oplevert!

Copyright United China Import Company bv. 2016. Nijverheidsweg 27 - 9482 WB Tynaarlo - The Netherlands +31(0)592 54 21 20   Algemene voorwaarden